Матчі - 01-08-2014, 11:08 - sasa 225

Ворскла програла під оплески уболівальників

Ворскла програла під оплески уболівальників

Ворсклі не вдалося двічі поспіль обіграти донецький Шахтар, хоча біло-зелені були близькі до перемоги, але постпилися в грі, в якій домінували на полі, мали більше гольових моментів, але не судилося…

 

Ворскла – Шахтар – 1:2

Протокол

Фото

 

Враховуючи спекотну літню погоду, видовищної і активної гри уболівальникам чекати не доводилося. У дебюті зустрічі команди поперемінно володіли м\’ячем, але зрідка доходили з ним до чужого штрафного майданчика.

Перший небезпечний момент у грі, став єдиною загрозою воротах Непогодова в першому таймі, виник на 14-й хвилині. Ворскла до пори до часу Каніболоцького теж не турбувала, і, можливо, саме це послужило причиною розслабленості воротаря Шахтаря. В середині тайму ворсклянам вдалася класична контратака, яка увінчалася ударом Громова з-за меж штрафного майданчика. Каніболоцький мав нейтралізувати загрозу, але був спійманий на протиході і виручити Шахтар не зумів.

До перерви шансів зрівняти рахунок або розвинути перевагу ні в одних, ні в інших не виникало.

Одразу по перерві підопічні Василя Сачка помітно активізувалися та спробували збільшити розрив у рахунку. Ідеальну нагоду змарнував Баранник, який розстрілював ворота гостей з 10-ти метрів, але не зумів переграти Каніболоцького. Гірники відповіли дальнім ударом Тайсона зі штрафного, з яким впорався Непогодов, а також серією кутових, не увінчалися успіхом.

Час продовжував невблаганно закінчуватися, а моментів біля воріт Непогодова не виникало. Сачко вирішив піти на ризик і випустив другого форварда – Ковпака – замість Маркоскі. Напевно, наставник біло-зелених сподівався забити на контратаці і закріпити перевагу, але зовсім скоро того ж Ковпаку довелося розводити м\’яч з центру поля: Гладкий, обігравшись з Степаненко, вийшов сам на сам і пробив над плечем Непогодова. Але не встигли господарі оговтатися, як Шахтар вже повів у рахунку. Адріано після розіграшу кутового скинув м\’яч на Степаненко, а Тарас, недовго думаючи, в падінні вразив дальній кут воріт господарів, встановивши остаточний рахунок.

Сил на те, щоб відігратися, у Ворскли вже просто не залишалося. В останні 15 хвилин з врахуванням компенсованого часу господарі створили лише один небезпечний момент: Громов, пробиваючи головою після навісу з флангу, перевірив на міцність каркас воріт Каніболоцького. Однак останні хвилини запам\’яталися не цим моментом, а серйозною бійкою у районі кутового прапорця, яку почали Коста і Турсунов, а закінчив – арбітр Костянтин Труханов, який раздав обом командам три жовті і дві червоні картки.

 

Не зважаючи на поразку, уболівальники активно після матчу проважали Ворсклу. Це саме той матч, коли команда хоч і поступилася, але не розчарувала!

Погода