Першість Полтавщини - 07-11-2014, 09:11 - sasa 183

З останнього засідання КДК

З останнього засідання КДК

У приміщенні ФФПО відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету. У порядку денному футбольного зібрання під головуванням голови КДК Олександра Лутченка було розглянуто 8 питань, в яких прийняті такі відповідні рішення.

1. ​ За неявку юнацьких команд «Стандарт» (Нові Санжари), ФК СГМ «Рокита» та «НДІ сої» (Глобине) 05.10.2014 року, юнацької команди «Динамо» (Решетилівка) та дорослої команди «Харчовик» (Червонозаводське) 12.10.2014 року на матчі першості області з футболу зарахувати вищезгаданим командам технічні поразки (0 : 3) і зобов’язати керівництво цих колективів сплатити додаткові внески у розмірі 300 грн., а «Харчовику» сплатити внесок у розмірі 500 грн.

2. За неявку на матч чемпіонату області з футболу команді ДЮФШ ФК «Ворскла» Полтава зарахувати технічну поразку (0 : 3) керівництво юних ворсклян попередити.

3.​ За невиконання регламенту обласних змагань з футболу (статті 22, п.6) зобов’язати команду «Псел» (Гадяч) сплатити додатковий членський внесок у розмірі 900 грн. (керівництво гадяцької команди не розрахувалося з арбітрами і делегат-інспектором матчу).

4. За порушення регламенту обласних змагань з футболу (стаття 23, п.7) зобов’язати арбітра матчу Дмитра Мерсіянова і асистента арбітра Олександра Кравченка (обидва – Полтава) сплатити додатковий членський внесок у розмірі 200 грн. кожному (під час матчу була невідповідність номера на футболці гравця ФК «Рокита», що вийшов на заміну, з номером у протоколі). За порушення регламенту обласних змагань з футболу (стаття 15, п.3) зобов’язати ФК «Рокита» сплатити додатковий членський внесок у розмірі 300 грн.

5. За незабезпечення громадського порядку та безпеки на стадіоні під час проведення матчу юнацьких складів між командами «НДІ сої» (Глобине) – «Світанок» (Заріг) зобов’язати господарів сплатити додатковий членський внесок у розмірі 500 грн. (під час поєдинку футбольним полем проїхав автомобіль). 

6.​ За неодноразові випадки порушення громадського порядку та безпеки на стадіоні «Центральний» в Лубнах під час проведення матчів чемпіонату області зобов’язати команду ФК «Лубни» сплатити додатковий членський внесок у розмірі 1000 грн. За неетичну та недисципліновану поведінку після закінчення матчу ФК «Лубни» – «Нове Життя» (Андріївка) зобов’язати граючого тренера гостей Олександра Мелащенка сплатити додатковий членський внесок у розмірі 500 грн.

7.​ За порушення громадського порядку організованою групою вболівальників команди «Зеніт» з Калайдинець (кидання файєрів та петард на бігові доріжки і футбольне поле) під час поєдинку за золоті нагороди першої ліги між командами «Зеніт» (Калайдинці) – «Чайка» (Дейкалівка) зобов’язати керівництво зенітівців сплатити додатковий членський внесок у розмірі 500 грн.

8.​ Гравців Романа Залова («Фламінго» Комсомольськ) та Марка Гришановича («Олімпія» Савинці) дискваліфікувати на один матч і зобов’язати обох футболістів сплатити додаткові внески по 200 грн.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода