Стрічка новин - 12-08-2014, 01:08 - sasa 153

Збірна України може зіграти з чемпіонами світу

Збірна України може зіграти з чемпіонами світу

Перший заступник голови Комітету національних збірних ФФУ Володимир Лашкул розповів про майбутні товариські матчі збірної України.

\”Переговори з бразильцями закриті. При цьому каменем спотикання стало… не надто вдалий виступ пентакампеонів на чемпіонаті світу. Я не жартую. Матч-агент Бразилії почав розмову з трьох із половиною мільйонів доларів, потім погодився знизити апетити до півтора. Зажадавши додатково ще 250 тисяч в тому випадку, якщо наш ймовірний суперник стане чемпіоном світу. Ми прийняли цю пропозицію до розгляду, запропонувавши повернутися до переговорів відразу по закінченні мундіалю. Такого бажання згодом не виникло ні у нас, ні у агента\”.

\”Зараз, припинивши переговори з бразильцями ми переключилися на команду Німеччини. Вся справа в тому, що в підписаному нами до 2016 року контракті з \”Адідас\” є пункт, за яким у цей період на їх прохання або нашої ініціативи ми можемо організувати один матч, де наш технічний спонсор виступить і як титульний спонсор. А оскільки німці теж грають в \”Адідас\”, компанії ця гра виявиться цікава не менше, ніж нам\”, – сказав Лашкул.

А тим часом, молодіжна збірна команда України розпочала навчально-тренувальний збір напередодні благодійного товариського матчу з командою \”Черкаський Дніпро\”. Зранку футболісти зібралися в готелі, а ввечері провели тренування на полі НТК ім. В. Баннікова.
 
На цей матч головний тренер \”молодіжки\” Сергій Ковалець викликав 24 футболісти. Більшість футболістів прибули сьогодні до табору команди, а футболісти \”Зорі\”, \”Іллічівця\” та \”Волині\” приєднаються до команди завтра – після  матчів 3-го туру української Прем’єр-ліги.
 
Не зміг приїхати до \”молодіжки\” гравець леверкузенського \”Байєру\” Владлен Юрченко, якого тренер команди Рогер Шмідт попросив залишитися у клубі та готуватись до важливого матчу розіграшу Кубка Німеччини, оскільки 13 серпня не є датою ФІФА. Крім того, через травму не допоможе \”синьо-жовтим\” і гравець донецького \”Металурга\” Олександр Насонов.
 
За графіком збірна України до Черкас прибуде завтра вдень, а вже ввечері проведе тренування на стадіоні \”Центральний\”.

Погода