Останні новини - 22-06-2012, 11:06 - sasa 140

Будник не забиває \”з точки\”. Знову нічия

Будник не забиває \”з точки\”. Знову нічия

Другий спаринг провела \”Ворскла\” в рамках підготовчого збору. Суперником стала команда, що представляє першу лігу – \”Кримтеплиця\” з Молодіжного. Цікаво, що віднедавна цю кримську команду тренує колишній форвард ворсклян Сергій Шевцов.

Новий головний тренер ворсклян Вадим Євтушенко в першому таймі використовував у більшості досвідчених футболістів, які минулого сезону вже захищали кольори «Ворскли». А ось у другому випустив найближчий резерв. Сергій Шевцов, на відміну від першого спарингу, розбавив склад ветеранами та потенційними новачками. Погодні умови (а в Ялті спека стоїть наразі неймовірна) створили свої незручності для гри. Ні до, ні після перерви надгострих моментів команди так і не створили, зазначає прес-служба \”Кримтеплиці\”.

У першому таймі команди обмінялися небезпечними штрафними ударами. У «червоних» стандарт виконував Віталій Саранчуков – впевнено зіграв голкіпер команди, що представляє Прем\’єр-лігу. Страж воріт став головною дійовою особою і після відпочинку. «Ворскла» наважилася на вирішальний фінішний штурм. В останні 15 хвилин полтавці заволоділи територіальною перевагою і це принесло свої плоди на 94-й хвилині. Захисник кримчан у штрафному майданчику негостинно зустрів нападника ворсклян і арбітр матчу Олександр Дідів вказав на одинадцятиметрову позначку. Вирок взявся привести в дію Євген Будник, але схибив – голкіпер парирував удар. У результаті – нічия 0:0.

 

Ворскла – Кримтеплиця – 0:0

Ворскла: Долганський (Казаков, 46), Венков (Западня, 46), Ткачук (Пєсков, 46), Матвєєв (Пердута, 46), Даллку (Курелех, 65), Вовкодав (Чеснаков, 46), Краснопьоров (Ченбай , 65), Громов (Чичиков, 46), Кривошеєнко, Маркоскі (Будник, 46), нападник 1990 р.н. з Росії, що знаходиться на перегляді (Янузі, 46).

Погода