Останні новини - 24-06-2012, 08:06 - sasa 160

Молодь \”Ворскли\” програла \”Кременю\”

Молодь \”Ворскли\” програла \”Кременю\”

Молодіжний склад «Ворскли» провів свою першу контрольну гру в цьому міжсезонні. Зустріч з «Дніпром», яка повинна була пройти раніше, зірвалася. Тому її замінили двосторонньої грою. А сьогодні підопічні Сергія Свистуна помірялися силами з кременчуцьким «Кременем» на поле стадіону «Лтава».

 

Ворскла-мол – Кремінь – 1:3

Бацула 74 – Івлєв 11, Апришко 14, Гостєв 71

«Кремінь»: Бобров (Олійник 46 \’), Волошин (Проненко 46\’), Музика (Фазулов 83 \’), Борисенко, Буличов (Коваленко 46\’), Апришко (Барба 46 \’), Тининник (Ткаченко 46\’), Ніконов (Кирієнко 46 \’), Кругляк (Кунєв 46\’), Івлєв (Грачов 46 \’), Гордієнко (Гостєв 46\’).

24 червня. Крутий Берег. Стадіон \”Лтава\”

 

Традіціонний в першому таймі грали переважно хлопці, які знаходяться на перегляді. А в другому – перевірена молодь «Ворскли». А ось у Юрія Чумака вийшло все навпаки, в першому таймі вийшли перевірені футболісти \”Кременя\”, а в другому новачки.

Спочатку гра була явно не за потенційними новачками «дубля». В цій команді, до слова, роль капітана виконував Максим Ільчиш. Уже на 15-й хвилині нападник «Кременя» Івлєв зіграв на випередження, і, звільнившись за спин захисників, переправив м\’яч у ворота, не дивлячись на те, що воротар намагався йому перешкодити – 0:1. Через дві хвилини фланговий прохід у виконанні кременчужан завершився вивіреним пасом у центр, де Апришко переправив м\’яч вже в порожні ворота.

Відмінно почали другу половину гри полтавські хлопці. Відразу три моменти були біля воріт «Кременя», але рахунок так і не змінювався. Атаки з небезпечними ударами не припинялися. Занадто захопившись атакою, полтавці пропустили ще один гол. Гостєв пробив в один дотик, і збільшив розрив у рахунку – 0:3. Дуже ефектним виявився відповідь «Ворскли». Бацула зміг забити гол прямим ударом з кутового, закрутивши м\’яч у дальню «дев\’ятку» – 1:3.

Юрій Чумак, головний тренер «Кременя»: «Хороший вийшов спаринг. У порівнянні з останньою грою в Харкові, є певні позитивні зрушення в грі, але не будемо забувати, що сьогодні проти нас грала в основному молодь, а «Геліос» це все таки команда першої ліги. У будь-якому випадку, справжня перевірка у нас буде вже післязавтра, коли зіграємо в Дніпропетровську проти «Дніпра», ось там-то все буде дуже добре видно, як слабкі, так і сильні наші сторони».

Погода