Останні новини - 04-07-2012, 09:07 - sasa 146

Новачки \”Ворскли\” допомогли розгромити \”Олександрію\”

Новачки \”Ворскли\” допомогли розгромити \”Олександрію\”

Полтавська Ворскла розібралася з Олександрією, розгромивши першоліговий тепер колектив 5:0. Голи на рахунку Сапая і Єременко, які перебувають на перегляді, також забивали Будник, Янузі і Чеснаков.

 

Ворскла – Олександрія – 5:0
Сапай 31, Єременко 45, Будник 47, Янузі 73, Чеснаков 85
Ворскла (1 тайм): Казаков, Сапай, Ткачук, Чеснаков, Селін, Єременко, Краснопьоров, Валяєв, Громов, Маркоскі, Чичиков.
Ворскла (2 тайм): Лавренюк, Даллку, Матвєєв, Пєсков, Селін (Западня), Кривошеєнко, Краснопьоров (Чеснаков), Мілько, Будник, Безус, Янузі.

 

Перший гол стався під кінець першої півгодини гри, коли екс-гравець Оболоні Вадим Сапай, що виконував функції правого захисника, підключився до атаки і успішно її завершив. Другий гол – плід зусиль Олега Краснопьорова, який віддав довгу передачу на хід через голови захисників, і Дмитра Єременка з Металіста, який, не обробляючи м\’яч, послав його під поперечину.
 
Перший тайм на цьому завершився. Зазначимо, що за Ворсклу зіграв Євген Селін, майбутнє якого поки що \”в тумані\”, а також досвідчений Сергій Валяєв, який пішов з Металіста і в цьому матчі склав пару Красноперову в центрі півзахисту.
 
У другому таймі на полі з\’явилися Даллку і Будник – і відразу ж спорудили гол: албанець подав, а екс-харків\’янин, чий контракт Ворскла викупила, випередив захисників і пробив воротаря Зарубіна. Також на правому фланзі півзахисту відзначився Іван Кривошеєнко, на 73-й хвилині віддав точну передачу в ноги Янузі. Центр захисту Олександрії помилився, дозволивши легіонеру розстріляти свого воротаря.
 
Взяв участь Кривошеєнко і в п\’ятому голі своєї команди. Отримавши передачу від Безуса з правого флангу, Іван продовжив рух м\’яча на Чеснакова, а Володимир від рук голкіпера забив п\’ятий м\’яч своєї команди.

 

Євген БРИЖ

Football.ua

Погода