Останні новини - 28-07-2011, 09:07 - sasa 124

Полтавські журналісти впевнені в перемозі \”Ворскли\”

Полтавські журналісти впевнені в перемозі \”Ворскли\”

Напередодні матчу \”Ворскли\” зі \”Слайго\” Роверс сайт уболівальників \”Ворскла\” вирішив спитати полтавських журналістів, які пишуть про футбол, як закінчиться матч третього кваліфікаційного раунду і що вони думають про саму гру.

 

 Євген БРИЖ, ІРТ-Полтава
1. Вболівальники стверджують, що ми повинні проходити Слайго – та в Ірландії думають так само. На це треба зважати, адже це не Гленторан, для якого гра з Ворскою була лише цікавою мандрівкою. Від того і гратимуть вони відповідно – менш закрито. 2. \”Острівний\” футбол ми вже побачили у виконанні Гленторану. На короткий пас і розіграші м’яча ірландці (як і північноірландці) можуть протиставити пресинг, довгі передачі і флангові атаки – те, що більше всього не любить Ворскла. 3. Ірландці – бронзові призери свого чемпіонату і володарі Кубка і Кубка ліги минулого року, позаминулого – фіналісти Кубку. Це говорить про стабільність. До того ж у поточному чемпіонаті Слайго – перші. Тож можна вважати, що гратимемо проти лідера ірландського футболу. Рахунок намагаюся не вгадувати).

Володимир СУЛИМЕНКО, \”Полтавський вісник\”
Прогноз –  2:0.
Українському уболівальнику ім`я команди «Слайго Роверс» маловідоме, але думаю за класом вона дещо вища за «Гленторан». Все ж як не як ірландці професійний клуб, а збірна цієї країни відома своєю впертістю і непоступливістю. Команда без гучних титулів, але в цьому сезоні, який там у самому розпалі, знаходиться на підйомі, колектив добре укомплектований. На гру з «Ворсклою» ірландці їдуть в оптимальному складі. Думаю «Слайго» буде грати від глухої оборони, особливо старатиметься витримати стартовий натиск полтавців. Хотілося б побачити в дії (виносити м`яч із сітки на центр поля) їх хваленого воротаря Кларка.

Арем ЛОБАНОВ, прес-аташе ФК \”Ворскла\”
Прогноз – 2:0
Команда Павлова увійшла в гарний ігровий тонус, це показала недільна зустріч із донецьким \”Металургом\”, тому зупинити \”Ворсклу\” наразі досить важко. І хоч у \”Слайґо\” сезон у розпалі і команда лідер чемпіонату Ірландії, навряд чи підопічні Пола Кука зможуть зупинити переможну серію біло-зелених.

Владимир ХОМИЧ, \”Полтавщина-Спорт\”
При всем уважении к оппоненту, “Ворскла” должна пройти по сумме двух матчей “Слайго Роверс”. Конечно, этот коллектив будет посильнее полупрофессионалов из Северной Ирландии, но и полтавчане набрали неплохой ход, о чем свидетельствуют последние победы. Отличным заделом для общего успеха должен послужить домашний матч. Думаю, Николай Павлов изберет такую же тактику, как и в последнем поединке с донецким “Металлургом”. Хотя не исключаю и вариант с парой форвардов Сачко-Безус на острие атаки. Мой прогноз – победа хозяев с разницей в два мяча – 2:0 или 3:1.

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ, сайт уболівальників \”Ворскла\”
Прогноз – 2:1
Чемпіонат Ірландії хоч особливо не цінується в Старому Світі, але його представники в єврокубках можуть потріпати нерви будь-кому. Будуть проблеми з ірландцями і у підопічних Павлова. Більше того, гадаю, що наразі «Слайго Роверс» може дати бій і «Дніпру», і «Металісту». Наш сезон тільки розпочинається, команди знаходяться не у найкращій формі. Плюс спека не дасть ворсклянам вести гру на високих швидкостях. А в низькому темпі масовану оборону суперника пройти буде дуже складно. Тому потрібно бити якомога частіше. Все ж віддам мінімальну перемогу «Ворсклі» за рахунок високого командного духу і бійцівських якостей, які, судячи з матчу проти донецького «Металурга», зараз у команди знаходяться чи не найвищому рівні за останній час.

Погода