Останні новини - 20-05-2011, 07:05 - sasa 171

Вадим Євтушенко: \”Перемогти у Львові \”Ворсклі\” не вдасться\”

Вадим Євтушенко: \”Перемогти у Львові \”Ворсклі\” не вдасться\”

Експерт телеканалу \”Футбол\” Вадим Євтушенко поділився своїм прогнозом щодо розв\’язки поточного чемпіонату України, в якому залишилося зіграти лише один тур.

\"Вадим\”За шосте місце в таблиці, яке дає перепустку до єврокубків, можу сказати, що багато колективів по ходу сезону декларували свої претензії на цю позицію, але ніхто з них поки що так і не переконав, що справді гідний її. На цьому рядку побували багато команд, а перед останнім туром вищі шанси, як я вважаю, має \”Ворскла\”. Хоча полтавчани спочатку начебто вголос не говорили, що рвуться в Європу, але до кінця чемпіонату саме вони виявилися головними претендентами на путівку. А нещодавно їхній президент Олег Бабаєв заявив у інтерв\’ю, що клуб прагне знову спробувати сили на міжнародному рівні. Значить, у Полтаві до такого розвитку подій готові\”,- сказав експерт.

\”Поки що \”Ворскла\” випереджає \”Таврію\” на два очки. На обидва колективи чекають складні поєдинки. \”Карпати\”, які приймають полтавців, завжди потужно грають на своєму полі, а зараз, після домашньої поразки від \”Динамо\” та щигля, отриманого в Донецьку від \”Металурга\”, вони напевно прагнутимуть реабілітуватися. Перемогти у Львові \”Ворсклі\”, я думаю, не вдасться, але, знаючи характер команди Миколи Павлова, можу припустити, що на нічию в неї шанси непогані. А нічия якраз гостей цілком улаштує, оскільки за різницею м\’ячів вони значно випереджають кримчан.\” –, додав Вадим Євтушенко, сайту footballua.tv.

Погода